post

NOVA GESPA

Com ja tots sabeu, aquest estiu s’ha procedit a substituir la gespa del camp de futbol per una de nova.

Normalment, aquest tipus d’element acostuma a tenir una vida útil de 10 anys i, en el nostre cas, la gespa tenia ja 11 temporades d’antiguitat. Un aprofitament que era apreciable a simple vista ja que hi havia moltes zones on es veia més cautxú que gespa i el drenatge tenia certes deficiències.

La renovació de la gespa ha arribat, durant el passat mes d’agost, quan es va procedir a la seva substitució, fet que va obligar a escurçar la durada del Campus d’Estiu perquè tot estigués a punt per a l’inici de la nova temporada.

El camp ara llueix amb aquesta nova catifa verda que, sens dubte, representa una millora, no només per a les instal·lacions, sinó també per la qualitat i la seguretat del joc i dels jugadors.