post

REINICI ENTRENAMENTS

Davant el comunicat de la Federació Catalana de Futbol de reprendre els entrenaments el proper dia 23 de novembre i la competició el cap de setmana del 5 i 6 de desembre, el CF RIPOLLET informa que han de ser els responsables municipals els que en han de donar el permís per a la apertura i utilització del camp de futbol i, per tant, restem a l’espera d’aquesta autorització per a poder dur a terme la pràctica esportiva seguint els protocols sanitaris establerts.

També recordem que per a qualsevol incidència i per a recollir la loteria de Nadal, les oficines romandràn obertes, amb cita prèvia, els dimarts de 17,30 hores a 20 hores.

El Club posa a disposició aquestes dues línies telefòniques:
– 93.575.90.63
– 689.777.358

Us desitgem molta salut a tots i a totes.