post

OBITUARI

Lamentem informar-vos que en el dia d’avui el vicepresident del nostre Club, el Sr. JOSEP MARIA PAÑOS, ens ha deixat de forma sobtada a l’edat de 80 anys.

Era una personal molt vinculada i molt estimada al nostre Club des d’on volem recordar-lo i enviar una forta abraçada i molts ànims a tota la familia.

post

COMIAT DEL PRESIDENT INGLADA

Nota de comiat del President del nostre Club, Sr. Inglada:

«Ahir a l’assemblea de socis/es del CF RIPOLLET vaig posar fi a la meva trajectòria al futbol amb responsabilitat com a entrenador i com a directiu.

Agraeixo primer a la meva família a qui li he restat moltes hores de convivència.

A jugadors, entitats on he pogut desenvolupar la meva tasca, encarregats de material, massatgistes, fisioterapèutes, als àrbitres que m’han calmat algun rampell nerviós i als nens – que m’han fet gaudir veient el seu creixement esportiu i humà.

Un desig a totes les famílies que teniu nens, deixeu que gaudeixin jugant i adquirint els valors d’aquest esport, compartir, ser generós, respecte als teus educadors i sobretot AMISTAT.

Això és el que més em satisfà en aquests anys, la quantitat d’amics on estan a l’agenda del meu cor.

Moltes gràcies a tots i totes»

REUNIÓ INFORMATIVA CASAL D’ESTIU 2022

El proper dimecres dia 22/06/2022 a les 19:00 hores es convoca a una reunión informativa a les instal·lacions del Camp Municipal del Club de Futbol Ripollet amb els pares, tutors o acompanyants del nen/es del Casal d’Estiu del CF Ripollet.

Moltes gràcies.

post

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS 2021/2022

El proper dijous 30 de juny de 2022 a les 19:00 hores es durà a terme la Assemblea General de Socis de la Temporada 2021/2022 al Casal de Cultura de Ripollet, situat a la Rambla Sant Jordi, 2-4.

Els temes a tractar seràn els següents:

  • Lectura de l’acta anterior
  • Estat de comptes de la temporada 2021/2022
  • Balanç esportiu 2021/2022
  • Anunci de canvi de President
  • Pressupost per a la temporada 2022/2023
  • Aprovació estatuts i absoció del CAN MAS RIPOLLET
  • Precs i preguntes

 

post

PARTICIPACIÓ JORNADES SOBRE ASSETJAMENT

L’Ajuntament de Ripollet a dut a terme una sèrie de jornades formatives dirigides a les entitats esportives del poble i el Club de Futbol Ripollet ha col·laborat i participat en elles.

Ahir dimecres 4 de maig, els nostres jugadors del Juvenil van poder assistir-hi a una xerrada formativa al Centre Cultural sobre assetjament infantil i juvenil. Des de el nostre Club hem volgut participar per ajudar a concienciar als nostres joves sobre la seva responsabilitat, com poden prevenir i com actuar davant casos de bullying.